Entertainment

Creëer een Onvergetelijk Event

Bij Showdesign boek je alles op het gebied van entertainment. Ben je op zoek naar een DJ, zanger, band of een bijzondere act? Wij helpen je graag met het ontwikkelen van de muzikale invulling voor jouw event. Zo denken we graag mee over een goede opbouw van de avond, stellen we een line-up samen van bekende en wat minder bekende artiesten en zorgen we dat de dansvloer vol staat. 

de Perfecte TOON

voor Jouw Event!

Wij staan graag klaar om mee te denken over de muzikale invulling van jouw event. We brengen de juiste mensen bij elkaar om de perfecte combinatie op het podium te zetten.

Onze artiesten vinden altijd een manier om jouw gasten te verrassen en het evenement echt onvergetelijk te maken.

Vindt hier de SHOW, artiest of DJ die bij jouw event past

SHOWS

Voor jouw evenement bieden wij een complete show invulling, inclusief technicus, technologie en DJ.

We hebben verschillende mogelijkheden in DJ-booths en passende lichtshows. Wat onze DJ booths bijzonder maakt, is het unieke design. Wij ontwerpen en bouwen deze namelijk helemaal zelf! Zo heb je altijd een unieke en bijzondere uitstraling op jouw event.

Zoek je een complete show voor tijdens jouw feest? Wij zijn ook de vaste partner van verschillende Drive in Shows. Zo kun je via ons de RADIONL show, Joy Radio Drive in of de Tukker FM On Toer boeken. Gegarandeerd feest!

DJ’s & Artiesten

Ons team van DJ’s bestaat uit unieke talenten die altijd een manier vinden om je te verrassen met hun ongeëvenaarde muzikaliteit. Dankzij hun uitgebreide ervaring en nauwe samenwerking kunnen we moeiteloos een optreden naar jouw wensen verzorgen. Of je nu op zoek bent naar sfeervolle achtergrondmuziek of een onvergetelijke dansavond, wij zorgen ervoor dat het een moment wordt dat helemaal van jou is.

Voor diegenen die echt een feest willen, bieden wij de mogelijkheid om een van onze getalenteerde artiesten of shows te boeken. Daarbij gaan we verder dan alleen het leveren van entertainment; wij ondersteunen onze artiesten in de ontwikkeling van hun carrière. Op die manier werken we samen om het allerbeste uit elk optreden te halen.

ARTIESTEN

DJ’S & SHOWS

  • KHALIL TOUMI

  • DJ Jesper

  • DJ Nick

  • DJ Swen

  • DR. Robinson

  • Marciano Metz

  • Suit Up!