KHALIL TOUMI

Na uitgenodigd te zijn om bij Beau van Erven Dorens een nummer de spelen in zijn programma RTL Summer Night begonnen de optredens voor Khalil vanzelf te lopen. Inmiddels heeft hij al honderden trouwceremonies en andere bijzondere momenten van livemuziek mogen voorzien. Zijn ruime ervaring, stem en persoonlijkheid maken dat hij een bijzondere toevoeging is voor elke bruiloft, borrel, diner of zakelijk event.

De trouwceremonie vormt het belangrijkste moment van een bruiloft. De onvergetelijke entree, het ja-woord, de ringen die worden uitgewisseld en het tekenen van de trouwakte. Om de trouwceremonie nóg persoonlijker te maken helpen wij graag dit moment met live muziek te omlijsten. Khalil Toumi en zijn team zijn hier experts in!

 

Repertoire

Khalil en de meeste van zijn artiesten hebben een conservatorium-achtergrond en zijn thuis in verschillende stijlen zoals Jazz en Soul, maar ook Pop en Nederlandstalige muziek. De onderstaande liedjes uit Khalil’s repertoire zijn geschikt voor een trouwceremonie, of borrel. Uiteraard is het ook mogelijk om een verzoeknummer aan te dragen.

DJ’S &

ARTIESTEN

  • DJ Swen

  • DR. Robinson

  • Marciano Metz

  • DJ Nick

Showtime