De natuur waar we elke dag mee te maken hebben. Maar hoevaak sta je stil en neem je de tijd om het te bewonderen?

Voor Nature Us hebben we een 3 LED schermen opgebouwd voor een ultieme natuurbelevenis met koptelefoons van Silent Disco Events Rio waardoor je alle geluid goed kan horen.

Het ervaren en beleven van de natuur staat centraal bij Nature Us. Dan gaat het niet alleen om de basis maar vooral de dieptes ervan waar niet de meeste kennis over hebben. Hierbij richten ze ook vooral op de personen die juist minder met de natuur te maken hebben. Om ze meer bewustzijn te geven van de natuur om ons heen.

Toepassing van ons expertise!

Als Showdesign denken we mee met ons klanten aan wat de beste manier is om een stage op te bouwen en plaatsen. Zo hebben we het ook met Nature Us gedaan. We hebben de 3 LED panelen op gelijke graden en afstand geplaatst waardoor het een volle ervaring biedt aan de mensen. De nieuwsgierige en bewonderende kijkers waren een duidelijk antwoord voor een geslaagde project. Voordelen van LED-panelen is dat we het kunnen aanpassen op lengte en breedte naar wens. Dus bij een eventuele uitbreiding van Nature Us zou het van pas komen om het aan te passen naar wens. Zo heeft Sanne van Nature Us gezegd :”De LED schermen zijn van zeer goede kwaliteit want zelfs met schijnend zonlicht is het beeld duidelijk te zien tot in de details.”

SHOWfacts

120 meter snoer
100 gasten
84 lampen
180 minuten plezier

DE SHOWDESIGNERS

van dit evenement

 • Luuk

  AV-technicus / AUDIO

  Luuk

  AV-technicus / AUDIO

 • Daniel

  Lichtman

  Daniel

  Lichtman

 • Sijmen

  Inspirator & Owner

  Sijmen

  Inspirator & Owner

SHOW

CASE

 • Liberation 040

 • SkyLift 15 jaar

 • Execution the second strike

 • Crazyland Pinkster vibe