Sortimo gaf Standplanner en Showdesign de uitdaging om in een grote open stand een LEDscherm van 5 bij 3 meter te verwerken. Het inrichten van de beursstand was een vruchtbaar samenwerking met Standplanner. Een plaatsing in het midden van de stand waardoor het als het ware een aandachtspunt werd bij alle aanwezigen. 

Opvallende stand waar interactie word gevolgd door een glimlach.

De koud witte kleur belichting was zo gekozen om de kleuren blauw en wit extra goed tot hun recht te laten komen. Met de toepassing van de helderwitte licht hebben wij ervoor gezorgd dat het een frisse uitstraling geeft en het komt ook goed van pas om in een donkere beurshal het heldere lichtpunt te zijn waar geïnteresseerde wat langer blijft hangen.

De blauwe en witte huisstijlkleuren van Sortimo die op het LEDscherm en belichting te zien was zorgde voor een luxueuze zicht en gevoel. De kleuren kwamen ook overeen met de inrichting van de beursstand.

Dit resulteerde dat het als geheel het aantrekkelijk en boeiend uitzag en ook zo voelde. Goede blikvanger voor een geslaagde beurs!

De ultieme samenstelling van kleuren op gevoel en unieke design. Dit leverde vele interacties en lachende gezichten op dat uiteindelijk leidt tot interesse en een bijblijvende ervaring van de beursplaats dat volledig door Standplanner en Showdesign was aangekleed.

SHOWfacts

120 meter snoer
6000 gasten
16 lampen
2400 minuten plezier

DE SHOWDESIGNERS

van dit evenement

 • Sijmen

  Inspirator & Owner

  Sijmen

  Inspirator & Owner

 • Remco

  Manager

  Remco

  Manager

SHOW

CASE

 • Dome Projectie pukkelpop

 • Dome projectie HVC

 • Midzomernacht

 • MESH PROJECTIE BIJ SYMPOSIUM BAGGERAAR VAN OORD