Showdesign verzorgt voor het 3e opeenvolgende jaar alle techniek op het La Musica festival, en voor het tweede jaar op rij zijn we verantwoordelijk voor alle podia. We staan klaar om het festivalterrein te transformeren met onze op maat gemaakte stages, boordevol licht, LED-schermen en audio, allemaal live bediend en verzorgd door ons ervaren team. Het La Musica festival belooft een waanzinnig feest te worden, dat hebben ze in de afgelopen jaren bewezen. Met een line-up vol met bekende artiesten en maar liefst 9000 feestgangers die de sfeer tot ongekende hoogten zullen brengen. Met namen als Childsplay, Broederliefde, Jonna Fraser, Cristian D, Afro Bros en dj Wef, staat er een onvergetelijke ervaring op het programma.

De hoofdpodia van het La Musica festival zijn indrukwekkender dan ooit tevoren, met een mainstage die nu maar liefst 22 meter hoog is, om het groeiende aantal festivalbezoekers tegemoet te komen. Ook de technostage is naar een hoger niveau getild, met behoud van de vertrouwde boilerroom-opstelling en er meegekeken kan worden met de dj van achteren.

Maar dat is nog niet alles; Area3 straalt met een nieuwe beachy vibe. Wat ooit begon als een gezellige opblaaskerk voor 300 festivalgangers, is nu uitgegroeid tot een ruimte die twee keer zo groot is. Meer feestgangers, meer muziek en nog meer plezier is gegarandeerd!

Technologieën

Bij Showdesign maken we gebruik van de meest geavanceerde technologieën om een optimale festivalervaring te bieden. Op de mainstage hebben we bijvoorbeeld het D&B J-systeem met de nieuwste G-Subs geïnstalleerd, voor diepe bassen aan de voorzijde en een rustigere geluidsweergave achter de stage.

De stages zijn uitgerust met de state of art Hydro-serie van ADJ, en de 30m2 LED-wall met een pixelafstand van P3.9 levert een ongeevenaarde scherptebeeld met maar liefst 2.3 miljoen pixels. Hierdoor komt elk beeld tot leven met een geweldige helderheid en precisie.

Bij Showdesign streven we ernaar om elk festival naar nieuwe hoogten te tillen, en we kijken er enorm naar uit om het La Musica festival onvergetelijk te maken met onze unieke en hoogwaardige podiumervaringen.

SHOWfacts

2576 meter snoer
9000+ gasten
168 lampen
660 minuten plezier

DE SHOWDESIGNERS

van dit evenement

 • Robin

  AV-technicus

  Robin

  AV-technicus

 • Luuk

  AV-technicus / AUDIO

  Luuk

  AV-technicus / AUDIO

 • Jorrit

  AV-technicus

  Jorrit

  AV-technicus

 • Daniel

  Lichtman

  Daniel

  Lichtman

 • Sijmen

  Inspirator & Owner

  Sijmen

  Inspirator & Owner

SHOW

CASE

 • House of Covebo Personeelsfeest 2023

 • Domeproject 90 jaar DAF

 • Crazyland Pinkster vibe

 • Midzomernacht