Doel: Viering van het 60-jarig bestaan van Warande met een onvergetelijk Midzomernacht Festival op het prachtige festivalterrein van Fort bij Vechten. Een feest waarbij de langste dag centraal stond en waar ruim 650 medewerkers en vrijwilligers samen de zomer inluiden.

Onze bijdrage aan het event:

Audio en Verlichting: Showdesign nam de verantwoordelijkheid voor de audio en verlichting in de volledige tent. Het doel was om een meeslepende ervaring te creëren waarbij de techniek goed aansloot op de festival sfeer van het event. Een doordacht lichtontwerp zorgde zowel overdag als ’s avonds voor een sfeervolle ambiance. Het ontwerp werd aangepast aan de verschillende fases van het festival, waardoor het terrein op elk moment van de dag tot zijn recht kwam.

Bij de inrichting van de audio werd rekening gehouden met de beleving in de tent, zonder overlast te veroorzaken voor de omgeving. Het resultaat was een uitgebalanceerd geluid

Visuals en live camera-registratie: Naast audio en verlichting verzorgde Showdesign ook de visuals en live camera-registratie van de optredens. Hierdoor konden de ruim 650 aanwezigen genieten van optredens van onder andere danseressen van Show Ballet Pauline de Jager, radio-DJ Barry Paf, de bekende Coverband The Tour en Xander de Buisonjé.

De wens van de opdrachtgevers was dat alle bezoekers, ook achterin de tent, optimaal konden genieten van de show. Om dit te realiseren werden een groot ledscherm op het podium en losse schermen verderop in de tent geplaatst voor de live registratie.

Ondanks de beperkte hoogte in de strech-tent hebben we een volwaardige podiumshow met special effects neergezet.

‘Een avond om nooit te vergeten’ riepen de bezoekers die met een grijns op het gezicht na afloop het terrein verlieten. Van management tot medewerker, er is volop genoten van deze bijzondere langste dag.

SHOWfacts

500 meter snoer
650 gasten
32 lampen
240 minuten plezier

DE SHOWDESIGNERS

van dit evenement

 • Marco

  Magazijn & Transport

  Marco

  Magazijn & Transport

 • Frans

  Accountmanager & IT-specialist

  Frans

  Accountmanager & IT-specialist

 • Carlo

  AV-technicus / LIGHT

  Carlo

  AV-technicus / LIGHT

 • Thom

  AV-technicus / LIGHT

  Thom

  AV-technicus / LIGHT

 • Remco

  Bedrijfsleider

  Remco

  Bedrijfsleider

SHOW

CASE

 • SkyLift 15 jaar

 • House of Covebo Personeelsfeest 2023

 • Crazyland Pinkster vibe

 • La Musica 2023