Tijdens de tweede editie van het Hardcore concert @Execution, georganiseerd in Theater @Markant in Uden, bereikte de avond nieuwe hoogten met een unieke audiovisuele ervaring.

Licht, Geluid, en Visuals

Showdesign nam de verantwoordelijkheid voor het licht, beeld, geluid en special FX, en creëerde een show die de zintuigen prikkelde en het publiek meenam op een onvergetelijke reis. De vormgeving van het evenement kenmerkte zich door een futuristisch thema, waarbij de sfeer van het theater perfect aansloot op de dynamiek van de muziek.

Showdesign integreerde een indrukwekkend groot LED-scherm in het ontwerp, waarop visuals een cruciale rol speelden. Hangende trussen direct boven het publiek zorgden voor een bijzondere ervaring, waarbij ook onze grote beam moving heads werden ingezet voor een dynamische lichtshow. De afwisseling tussen licht dicht bij en boven het publiek creëerde een gelaagde visuele ervaring.

Sublieme geluidskwaliteit en unieke special effects

Het geluid was een heel belangrijk onderdeel van de totale beleving, showdesign zorgde voor een extreem hoge geluidskwaliteit. Er werden vele meegevolgen subs ingezet om echt een goede beleving te geven aan de lage tonen, die toch wel kenmerkend zijn voor dit genre. Dj @Unresolved voegde een extra dimensie toe door een live set te draaien. Dit doet hij niet vaak!

Showdesign heeft ook de special effects verzogrd, zoals vlammen en sparkulars, die de energie van het hardcore concert @Execution naar ongekende hoogten brachten. Wat een spektakel was dit event!

SHOWfacts

550 meter snoer
800 gasten
100 lampen
480 minuten plezier

DE SHOWDESIGNERS

van dit evenement

 • Marco

  Magazijn & Transport

  Marco

  Magazijn & Transport

 • Luuk

  AV-technicus / AUDIO

  Luuk

  AV-technicus / AUDIO

 • Carlo

  AV-technicus / LIGHT

  Carlo

  AV-technicus / LIGHT

 • Sijmen

  Inspirator & Owner

  Sijmen

  Inspirator & Owner

SHOW

CASE

 • This is Sick! Brothers

 • Nature Us

 • Dome projectie HVC

 • House of Covebo Personeelsfeest 2023