Op het Crazyland Pinkster vibe festival heeft Showdesign alle audio, licht en LED-schermen verzorgd en live bediend, wat bijdroeg aan de magische sfeer van dit uitverkochte evenement. Crazyland vond plaats met een unieke pinkster vibe waar feestganger samen kwamen in de meest uiteenlopende kostuums, waaronder de iconische Jack Sparrow.

Bij de Crazyland Pinkster vibe festival waren drie dikke area’s, elk met hun eigen muziekstijl en sfeer. De diversiteit in muziek, variërend van House tot Techno, van Hardere stijlen tot Oldskool en Tech House, zorgde ervoor dat de 6000 aanwezige feestgangers continu konden genieten van een gevarieerde en meeslepende muzikale ervaring. Elke area had zijn eigen vibe, muziek en mensen, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken viel.

Feest onder de Zon

De stages waren uitgerust met onze geweldige technologieën. De Hydro-serie van ADJ zorgde voor een verbluffend lichteffect, terwijl de 30m² LED-wall met een pixelafstand van P3.9 een ongeëvenaarde beeldscherpte leverde met maar liefst 2.3 miljoen pixels. Op de mainstage installeerden we het D&B J-systeem met de nieuwste G-Subs, wat zorgde voor diepe bassen aan de voorzijde en een heldere geluidsweergave achter de stage.

Met de zon hoog aan de hemel, bracht het rondlopen van piraten een extra gezellige en spannende sfeer aan het festival. Daarnaast konden bezoekers genieten van diverse eet- en drinkmogelijkheden in het festivalrestaurant, waardoor het evenement een complete ervaring werd.

De line-up was om van te smullen, met topnamen zoals Darkraver, Chuckie, Erick E, Deepack en Isaac. Deze artiesten wisten het publiek keer op keer te verrassen en te laten dansen op de beste beats.

Bij Showdesign streven we ernaar om elke evenement onvergetelijk te maken. Met ons vakmanschap in geluid, licht en LED-schermen hebben we bijgedragen aan het succes van Crazyland, waar de vibe, locatie en diversiteit aan muziek het tot een magische ervaring maakten voor alle aanwezigen. We kijken ernaar uit om bij toekomstige evenementen opnieuw te schitteren en de feestgangers een onvergetelijke tijd te bezorgen.

SHOWfacts

2576 meter snoer
9000+ gasten
168 lampen
660 minuten plezier

DE SHOWDESIGNERS

van dit evenement

 • Robin

  AV-technicus

  Robin

  AV-technicus

 • Luuk

  AV-technicus / AUDIO

  Luuk

  AV-technicus / AUDIO

 • Jorrit

  AV-technicus

  Jorrit

  AV-technicus

 • Daniel

  Lichtman

  Daniel

  Lichtman

 • Sijmen

  Inspirator & Owner

  Sijmen

  Inspirator & Owner

SHOW

CASE

 • Koningsdag Utrecht 2023

 • AMI 2023

 • House of Covebo Personeelsfeest 2023

 • Dome Projectie pukkelpop