Wens: Het creëren van een meeslepende ervaring waarbij bezoekers het authentieke vakantiegevoel beleven, zelf op ontdekking gaan en verrast worden met diverse bestemmingen.

Concept: Onze stand was ontworpen als een poort naar een andere wereld. Bezoekers stapten letterlijk een nieuwe dimensie binnen en werden uitgenodigd om op onderzoek uit te gaan. De interactieve elementen, met name de opvallende rode knop, vormden de sleutel tot het tot leven brengen van de stand.

Interactieve Elementen:

De Rode Knop: Een centraal geplaatste rode knop nodigde bezoekers uit om de film te starten en de stand tot leven te brengen. Deze actie opende de deuren naar een onverwachte en opwindende bestemming.

360-graden VR-Experience: Na het indrukken van de rode knop werden de bezoekers getrakteerd op een indrukwekkende 360-graden VR-experience. Levensgrote beelden van diverse bestemmingen brachten de bezoekers naar adembenemende locaties, waardoor ze zich werkelijk op de plek van bestemming waanden.

Duurzaamheid en Ecologische Verantwoordelijkheid:
  • Branding: Onze betrokkenheid ging verder dan de interactieve ervaring. We hebben gezorgd voor aantrekkelijke branding aan de buitenzijde van de stand, waardoor deze opviel te midden van de drukte op de Vakantiebeurs.
  • Duurzame Inkt en Herbruikbare Doeken: Om de ecologische voetafdruk te minimaliseren, hebben we gebruikgemaakt van duurzame inkt voor de branding en herbruikbare doeken die na afloop gerecycled kunnen worden. Op deze manier dragen we bij aan een verantwoorde benadering welke ook in de reisbranche een steeds belangrijker is.

De stand was een groot succes, waarbij bezoekers werden verrast door de unieke en interactieve ervaring. De combinatie van een mooi visueel plaatje en technologie, wat resulteerde in een verrassende beleving maakte de stand echt bijzonder ten opzichte van de rest.

Bij Showdesign gaan we verder dan het creëren van stands; we streven ernaar om onvergetelijke ervaringen te creëren.

SHOWfacts

240 meter snoer
8000 gasten
10 lampen
6000 minuten plezier

DE SHOWDESIGNERS

van dit evenement

SHOW

CASE

  • 360 graden experience

  • Koningsdag Domplein

  • MESH PROJECTIE BIJ SYMPOSIUM BAGGERAAR VAN OORD

  • Crazyland Pinkster vibe